VOORZITTER 

De voorzitter is, in samenwerking met de overige bestuursleden, verantwoordelijk voor het totale volleybalbeleid van de vereniging.

Samen met de secretaris en penningmeester vormt de voorzitter het dagelijkse bestuur van de vereniging en heeft hij/zij de bevoegdheid om alle zaken die van belang zijn voor de volleybalvereniging te beheren.

Klaas Huizenga / voorzittervcsparta@gmail.com

Secretaris

De secretaris van een vereniging houdt de administratie bij, zoals notulen van vergaderingen en ledenlijsten. Hij of zij coördineert de communicatie binnen de vereniging en met externe partijen, en werkt samen met de voorzitter en penningmeester om de doelen en activiteiten van de vereniging te ondersteunen.

Lana Koster / secretarisvcsparta@gmail.com

Penningmeester

De penningmeester is verantwoordelijk voor het toezicht en de voortgang van de financiële zaken binnen de vereniging. Hij of zij beheert alle geldzaken nauwkeurig.

Bij het profiel van de penningmeester staan plezier in het omgaan met cijfers en een sterke betrokkenheid bij de vereniging centraal.

Vincent Beeksma / penningmeestervcsparta@gmail.com

SPONSORCOMMISSIE

Als club kunnen we niet zonder onze sponsoren, maar deze komen meestal niet vanzelf. Actieve benadering en netwerken zijn essentieel. Een lid van de sponsorcommissie is enthousiast, communicatief vaardig en heeft bij voorkeur al een goed netwerk.

Meindert Paul Kwast, Ernst-Jan Haakma / Sponsoringvcsparta@gmail.com

TECHNISCHE COMMISSIE

De Technische Commissie is verantwoordelijk voor het formuleren en uitvoeren van het volleybal technische beleid. De commissie bestaat uit minimaal drie leden.

Volgt / Volgt