Iedereen die geïnteresseerd is om lid te worden van V.C. Sparta, mag drie keer vrijblijvend met een team meetrainen. Zo kun je zonder verdere verplichtingen ervaren of je een goed gevoel hebt bij het team en onze vereniging. Bij interesse kun je de technische commissie mailen via secretarisvcsparta@gmail.com of een persoonlijk bericht sturen via Instagram.

Na drie proeftrainingen wordt in overleg met de trainer, de speler en de technische commissie bepaald in welk team je geplaatst wordt. Lid worden doe je door het webformulier in te vullen, te vinden onder het kopje ‘Lid worden’.

Op het formulier geef je ook aan of je aan de competitie wilt deelnemen. Als dit het geval is, zorgt de ledenadministratie ervoor dat je wordt aangemeld bij de NeVoBo. Heb je nog nooit competitie gespeeld of is je oude spelerskaart niet beschikbaar, dan lever je ook een (digitale) pasfoto in bij het aanmeldingsformulier. Spelers die bij een andere vereniging hebben gespeeld en al een spelerskaart van de NeVoBo hebben, dienen deze bij hun vorige vereniging op te vragen.

Lidmaatschap opzeggen

Als je het lidmaatschap wilt opzeggen, kan dit alleen schriftelijk (per brief of e-mail) bij de ledenadministratie.